Az eseményről kutatva találtam a következő bejegyzést (http://www.mymusic.hu/20090914_jacko_show), amelyből a legérdekesebb részletet emelném csak ki:

"...A koncerten Danny Ware-t láthatjuk Jacksonként, aki az elmúlt tizennégy év során is sokszor ”helyettesítette” és megszemélyesítette a sztárt. A hasonlóság ezért szinte hátborzongatóan meghökkentő! Aki látja, hitetlenkedve teszi fel a kérdést: ”Biztos, hogy ő nem Michael?”

Elsőre azt mondanám, hogy "Nem b@zdmeg!" Másodikra, miután megkerestem egy képet Danny Ware-ről, azt mondom: "Itt valami nem gromek." A harmadik sorból néztem a koncertet, akármi vagy bármi legyek, ha ez a fiú azonos azzal a fiúval. Segítségül azoknak, akik szintén a koncerten voltak: http://www.80smichael.com/home/

És ettől még akár jó is lehetett volna a produkció. Mondjuk a cikkben említett "hátborzongató", sőt a "meghökkentő" talán még jobban stimmelt.

Szerző: Atikoma  2010.01.17. 22:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jacksontribute.blog.hu/api/trackback/id/tr241680709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása